Woning verhuren

Wilt u uw woning verhuren?
Indien u uw woning voor kortere of voor langere periode wilt verhuren, dan bent u bij Makelaardij Stroet-Kuipers in goede handen. Met ruim 16 jaar ervaring in verhuur en permanente scholing in het huurrecht, kunnen wij de verhuur van uw woning van A tot Z voor u begeleiden.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw woning voor u te beheren, hiermee nemen wij alle dagelijkse werkzaamheden voor u uit handen tijdens de verhuurperiode.

Uw woning aanbieden
Indien u overweegt om uw woning te verhuren, dan kunt u contact met ons opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u thuis. Iedere situatie verschilt van de andere, derhalve geven wij altijd een advies op maat welke gebaseerd is op uw situatie en de reden van het verhuren van uw woning.

Advies gesprek
Alvorens wij uw woning in de verhuur nemen, komen wij bij u langs om in een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en met u de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij zullen op basis van uw situatie een gepast advies geven voor de verhuur van uw woning.

Wij zullen u adviseren u over de huurprijs, huurtermijn, rechten en plichten als verhuurder, de presentatie van uw woning etcetera.

Tevens zullen wij uitgebreid foto’s nemen van uw woning om deze op een zo goed mogelijke manier op het internet te presenteren.

Huurders

Indien er een mogelijke huurder reageert op de woning dan zal Makelaardij Stroet-Kuipers deze mogelijke huurder uitnodigen op kantoor voor een kennismakingsgesprek en om diverse gegevens aan ons te overleggen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan legitimatie en inkomen.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om potentiele huurders voor u te screenen op het recente betalingsverleden.

Pas daarna plannen wij de bezichtiging met de mogelijke huurder bij uw woning. Indien na de bezichtiging er van de kant van de mogelijke huurder en uw zijde een overeenstemming is over de verhuur dan maken wij een concept op van de huurovereenkomst welke door u en de mogelijke huurder op voorhand kan worden doorgelezen. Na akkoord dan zal de definitieve huurovereenkomst worden getekend.

Indien uw woning te koop staat

Indien uw woning al even te koop word aangeboden, maar de verkoop niet zo snel lukt, kunnen wij u eveneens goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning “tijdelijk” verhuren met een passende huurovereenkomst  op grond van de “Leegstandswet”.

Deze speciale huurovereenkomst bevat een clausule voor ontbinding in het geval dat uw woning toch verkocht wordt.
Indien u uw woning wilt verhuren en/of een vrijblijvende afspraak wilt maken,neemt u dan contact op met Makelaardij Stroet-Kuipers, u kunt ons bereiken via telefoonnummer: 072-5156788 of 06-29418228