Welkom bij Stroet-Kuipers Makelaardij. Voor kopen, verkopen, huren en verhuren van woningen al meer dan een kwart eeuw een begrip in de kop van Noord-Holland.

Wij zijn volledig gediplomeerd en gecertificeerd en hebben een gedegen vakkennis in huis, daardoor begeleiden wij u van A tot Z bij de bemiddeling van verkoop en aankoop, huur en verhuur en gratis waardebepalingen van uw huidige en/of uw toekomstige woning.

Verkopen, kopen, huren en verhuren in Langedijk en omgeving

De dienstverlening van Stroet-Kuipers Makelaardij is erop gericht u maximale zekerheid te geven en (financiële) teleurstellingen te voorkomen. Ons team van specialisten werkt met én voor u aan het bereiken van uw persoonlijke doelstellingen en het vergroten van uw woonplezier.

Kostenbewust, royaal met kwaliteit

Stroet-Kuipers Makelaardij biedt u daarbij deskundigheid en - minstens zo belangrijk - persoonlijke aandacht, betrokkenheid en inzet. En …. last but not least, NOOIT DUURDER MAAR WEL BETER!

Scherpe tarieven op aanvraag

Informeer ook eens naar onze SCHERPE TARIEVEN voor verkoop, aankoop en verhuur.

No cure, no pay!

Door onze unieke werkwijze begeleiden wij verkopers en kopers van idee tot werkelijkheid! En dit allemaal op basis van no cure, no pay (geen verkoop / aankoop, dan ook geen intrekkingskosten). Waarom? Omdat wij uitgaan van onze eigen kracht! Uw belang is ons belang en dat merkt u direct door onze persoonlijke en klantgerichte manier van aanpak.

Gratis waardebepaling

Nieuwsgierig wat uw huis nu waard is? Bel ons op (072) 515 67 88 en wij maken een afspraak met u voor een gratis waardebepaling. Dit geeft u een realistische inschatting van de verkoopopbrengst van uw woning (het is geen taxatierapport).

Werkgebied van Stroet-Kuipers Makelaardij

Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras, Koedijk, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Heiloo, Bergen, Schoorl, Dirkshorn, Stroet, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Groet, Petten, Callantsoog, Egmond, Limmen, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, Stompetoren, Ursem, Obdam, Waarland, ’t Veld, Nieuwe Niedorp, Winkel, Lutjewinkel, Burgervlotbrug, Schagen, Schagerbrug, Heemskerk, Haarlem, Assendelft, Wormerveer, Krommenie, Zaandam, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Amsterdam