De verhuur van een woning levert extra inkomsten op en is alleen al daarom aantrekkelijk. Anderzijds bent u misschien op zoek naar een leuke huurwoning en zoekt u ook buiten de gebaande paden.

De huurspecialist van Stroet-Kuipers Makelaardij kent de regio en weet waar de kansen liggen. Of u nu een huis wilt huren of verhuren, u bent voor een vrijblijvend gesprek van harte welkom bij onze verhuurspecialist.

Wilt u uw woning verhuren?

Indien u uw woning voor kortere of voor langere periode wilt verhuren, dan bent u bij Stroet-Kuipers Makelaardij aan het juiste adres. Met ruim 19 jaar ervaring in verhuur en permanente scholing in het huurrecht, kunnen wij de verhuur van uw woning van A tot Z voor u begeleiden.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw woning voor u te beheren, hiermee nemen wij alle dagelijkse werkzaamheden voor u uit handen tijdens de verhuurperiode.

Uw woning aanbieden

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Naast een oriënterend gesprek laat u ons natuurlijk het huis zien, zodat wij een beeld kunnen vormen van de waarde en de staat waarin de woning verkeert. Wij nemen uw wensen als uitgangspunt en zullen daarnaast onze werkwijze met u bespreken. Iedere situatie verschilt van de andere, derhalve geven wij altijd een advies op maat welke gebaseerd is op uw situatie en de reden van verhuren van uw woning.

Stroet-Kuipers Makelaardij levert een aantal diensten met betrekking tot de verhuur:

Opname van de woning
Kennismaking, advies en opname van de betreffende woning. Daarna wordt aantrekkelijk beeldmateriaal gemaakt en wordt uw woning op de website van Stroet-Kuipers Makelaardij en op facebook geplaatst.

Het vinden van een huurder
Stroet-Kuipers Makelaardij gaat aan de slag om een geschikte huurder te vinden. De woonwensen van potentiële huurders worden vergeleken met uw woning. Er wordt een afspraak bij ons op kantoor gemaakt zodat wij alle kandidaten vooraf hebben kunnen zien en de benodigde stukken hebben kunnen beoordelen. Dan worden de bezichtigingen geregeld en uiteindelijk wordt de meest geschikte huurder, na screening, aan u voorgedragen. Hierbij wordt uiteraard ook naar de financiële draagkracht gekeken.

De onderhandeling
De verhuurspecialist van Stroet-Kuipers Makelaardij begeleidt de afspraken tussen huurder en verhuurder. De verhuurder besluit zelf of hij met de huurder in zee gaat en onder welke voorwaarden. Het huurcontract wordt door Stroet-Kuipers Makelaardij opgemaakt. Daarmee worden alle afspraken geformaliseerd.

De oplevering
De status van de woning wordt nogmaals gecontroleerd. De borg en de eerste maand huur worden geïncasseerd door Stroet-Kuipers Makelaardij en doorbetaald aan de verhuurder.

De afschouw
Er komt een tijd dat de huurder weer vertrekt. Stroet-Kuipers Makelaardij voert een controle uit op de staat van de woning. Tijdens deze eindinspectie wordt gekeken of de woning naar behoren is opgeleverd. Eventuele gebreken zullen met de waarborgsom worden verrekend.

Nieuwe huurder
Stroet-Kuipers Makelaardij gaat voor u op zoek naar een nieuwe geschikte huurder. Zodra bekend wordt dat de zittende huurder vertrekt starten wij met de werkzaamheden. Hierdoor zal de kans op leegstand worden verkleind.

Werkgebied van Stroet-Kuipers Makelaardij

Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras, Koedijk, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Heiloo, Bergen, Schoorl, Dirkshorn, Stroet, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Groet, Petten, Callantsoog, Egmond, Limmen, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, Stompetoren, Ursem, Obdam, Waarland, ’t Veld, Nieuwe Niedorp, Winkel, Lutjewinkel, Burgervlotbrug, Schagen, Schagerbrug, Heemskerk, Haarlem, Assendelft, Wormerveer, Krommenie, Zaandam, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Amsterdam