Wat is mijn huis waard?

lees verder

Sissi Sissi

Vraagprijs € 150.000 k.k.

soort woning
bouwgrond
Bij het binnenrijden van het gezellige badplaatsje Sissi gelegen perceel/bouwgrond met een oppervlakte van ca. 800 m. De bouwgrond is voorzien van een bouwvergunning.

Sissi is het leuke en gezellige badplaatsje, ligt aan de noordkust van Kreta, 43 kilometer ten oosten van Heraklion stad, 8 kilometer van Malia en 17 kilometer van Chersonissos. Het is een lieflijk klein dorpje waar het leven zich vooral rondom het haventje afspeelt.

Sissi is van oorsprong een vissersdorpje dat aan een klein haventje ligt dat op een fjord lijkt. Het dorpje is heel gezellig en rondom de haven liggen vele leuke terrassen en restaurants. Het dorp ligt aan een rotsachtige kust, zwemmen kun je daarom het beste in de haven zelf, waar zich een klein strand bevindt, of buiten het dorp in oostelijke richting. Daar liggen de stranden Boufos, Avlaki en iets verder het strand bij Kalimera Beach.

Op deze bouwgrond kunt u uw eigen droom realiseren. Door de ruime ervaring en vele connecties die wij op Kreta hebben, kunnen wij u daarbij van advies voorzien.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs: 150.000,- k.k.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
ja
Ligging
landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Sissi Sissi

naar Sissi Sissi
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand