Wat is mijn huis waard?

lees verder

Oud-Chersonissos Oud-Chersonissos

Deze woning is verkocht
soort woning
bouwgrond
Aan de buitenzijde, maar op hele korte afstand van het gezellige centrum van Oud-Chersonissos gelegen bouwkavel/perceel. De bouwkavel/perceel heeft een oppervlakte van ca. 548 m, welke nu omheind is d.m.v. een hek en kan voor ca. 80 % worden bebouwd e.e.a. in overleg met de gemeente.

Oud-Chersonissos of Ano Chersonissos is een klein en gezellig dorpje op Kreta, dat twee kilometer ten noorden van het "nieuwe" Chersonissos ligt. Het ligt op de helling van de berg Charakas en 1,5 kilometer ten oosten van het dorp Piskopiano. Ook het gezellige dorp Koutouloufari ligt er dichtbij. Oud-Chersonissos dat men ook Ano (= boven) Chersonissos noemt, is een leuk dorp waar zich op het centrale dorsplein allerlei restaurants en taverna's bevinden. Hier is het in de zomer erg gezellig en gemoedelijk. Ook in de winterperiode zijn er in Oud-Chersonissos diverse restaurants geopend, waardoor het ook in de winterperiode een levendig dorp is.

Op deze bouwkavel/perceel kun je je eigen droom realiseren. Door de ruime ervaring en vele connecties die wij op Kreta hebben, kunnen wij u daarbij van advies voorzien.

Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs: 89.000,- k.k.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Oud-Chersonissos Oud-Chersonissos

naar Oud-Chersonissos Oud-Chersonissos
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand