Wat is mijn huis waard?

lees verder

Calle Paredes Tenerife

Vraagprijs € 65.000 k.k.

soort woning
bouwgrond
Uw eigen droomhuis bouwen op Tenerife? Dit is uw kans. Deze bouwkavel bestaat uit 2 percelen grond met een totale oppervlakte van maar liefst 841 m2 en is eigendom van een Nederlandse eigenaar. De twee kavels zijn gelegen in het kleine maar gezellige plaatsje LA SABINITA op het Canarische eiland Tenerife. De kavels staan kadastraal op naam van de verkoper.

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan. Het eiland ligt ongeveer 400 km van de kust van Marokko en de Westelijke Sahara en is met ruim 900.000 mensen het eiland met de meeste inwoners van Spanje. Op Tenerife vindt u zowel bruisende badplaatsen maar ook de gezellige authentieke Spaanse dorpjes. Het eiland is erg in trek bij wandelaars, motorrijders, fietsers en uiteraard zonliefhebbers.

Het plaatsje LA SABINITA is een authentiek Spaans dorpje op ongeveer 7 kilometer ( 12 auto minuten) van de kust van het fantastische eiland Tenerife. Door de rustige maar zeer centrale ligging is dit wellicht een prachtig uitgangspunt om vanuit de rust de drukkere voorzieningen van Tenerife te bezoeken en te beleven.

In LA SABINITA proef je de Spaanse sfeer en de gezelligheid. De toegangswegen er naar toe zijn perfect aangelegd en derhalve is LA SABANITA prima met de auto, motor en of fiets te bereiken. Door het plaatsje lopen diverse wandelroutes welke met wegbewijzering staan aangegeven. Het leuke bergdorpje beschikt over een gezellig dorpsplein, een aantal Bed and Breakfast gelegenheden en uiteraard een aantal horecavoorzieningen.

De bouwkavel bestaat zoals gemeld uit 2 kadastrale percelen ( 584 m2 en 257 m2) en mag bebouwd worden met een oppervlakte van ca. 270 m2 tot 275 m2. De belende bebouwing is in terrasvorm gebouwd en biedt derhalve een schitterend vergezicht over de kustlijn van Tenerife.

Ben u al nieuwsgierig geworden? Wij voorzien u graag van meer informatie over deze prachtige kans op uw droomhuis op Tenerife te bouwen. U kunt ins bereiken op telefoonnummer 072-5156788 of 06-29418228.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan rustige weg, buiten bebouwde kom, open ligging, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
841 m²

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Calle Paredes Tenerife

naar Calle Paredes Tenerife
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand