Kreta | Xerokampos

Kreta | Xerokampos

€450.000 k.k.

Beschrijving

Deze prachtige mediterrane vakantievilla ligt in Xerokampos, een dorp aan de zuidoostkust van Kreta. Met vijf slaapkamers en drie keukens, verdeeld over drie verdiepingen, is het huis ideaal voor het ontvangen van kinderen, kleinkinderen en andere bezoekers. De totale woonruimte is 363 m². De villa is omgeven door een prachtige tuin en olijfbomen op meer dan 5000 m² eigen grond. De villa werd gebouwd in 1996 door de eigenaren onder architectuur. De villa wordt “O Kybos” of “de kubus” genoemd omdat de afmetingen in alle richtingen precies 11 m. bij 11 m. bij 11 m. zijn.

De villa bestaat uit drie verdiepingen:

Begane grond:
Op de begane grond zijn twee studioappartementen, elk met badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. De studio’s hebben beide directe toegang tot het terras en de tuin. De twee studio’s delen een kitchenette. Op de begane grond is er ook een ruime tuinkamer (die kan worden gebruikt voor cursussen en andere groepsactiviteiten), een grote wasruimte met wasmachine, wastafel, strijkmachine en veel bergruimte.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is een appartement met grote woon/eetkamer met een open haard, een slaapkamer met badkamer voorzien van een douche en dubbele wastafel en een tweede slaapkamer met wastafel en een apart toilet. Alle kamers hebben toegang tot een groot overdekt terras.

Penthouse:
Het penthouse-appartement bevindt zich op de derde verdieping. Dit appartement bestaat uit een woonkamer met open haard, keuken, slaapkamer met badkamer voorzien van een douche en dubbele wastafel, een apart toilet en een groot, deels overdekt terras met ingebouwde barbecue.

Het penthouse, het appartement op de eerste verdieping en de studioappartementen hebben allemaal een eigen voordeur en kunnen afzonderlijk worden gebruikt. Het huis is goed geïsoleerd zodat er binnen een aangename temperatuur is zonder airconditioning. (Installatie van airconditioning is mogelijk.) Het water wordt verwarmd door zonne-energie en een back-upketel. Vanaf elke verdieping is het uitzicht prachtig: op de zee, bergen, tuin en olijfbomen. Je ziet het kleine kerkje dat op het hoogste punt van een Hellinistische opgraving staat met achter de zee. In de zee is er een grote rots waarop beschermde valken van Eleonoor nestelen. Het terrein rondom het huis bevat 80 olijfbomen en een grote tuin met een buitendouche. Door de ligging van de terrassen om het huis en in de tuin kunt u altijd kiezen tussen plekken in de zon of in de schaduw. Er is voldoende ruimte voor de bouw van een zwembad of een helikopterlandingsplaats. De auto kan uit het zicht onder een baldakijn worden geparkeerd, zodat hij altijd in de schaduw staat.

Voor een uitgebreidere fotopresentatie kunt u contact met ons opnemen, dan kunnen wij u deze toesturen.

Aanvaarding: In overleg

Vraagprijs: € 450.000,- k.k.

 

Overige details

 • Aanvaarding
  In overleg
 • Soort object
  Vrijstaand woonhuis met appartementen
 • Soort bouw
  Bestaande bouw
 • Woonoppervlakte
  363 m²
 • Aantal woonlagen
  3 woonlagen
 • Ligging
  In het dorp Xerokampos, een dorp aan de zuidoostkust van Kreta.
 • Tuin/terras
  Tuin en meerdere terrassen
 • Ligging tuin/terras
  Rondom de woning
 • Parkeren
  Op eigen terrein

Locatie

Deel

Share