Horeca makelaardij

Bij het verkopen of het aankopen van een horecabedrijf wilt u uiteraard de beste adviezen en begeleiding hebben. Het is immers niet iets waar u dagelijks mee te maken heeft.

Makelaardij Stroet-Kuipers heeft ruim 19 jaar ervaring als horeca makelaar en is hiermee een betrouwbare en deskundige partner in de aankoop- en verkoopbegeleiding van uw horecabedrijf.

Makelaardij Stroet-Kuipers biedt u een dienstverlening in de horecamakelaardij met een werkgebied door heel Nederland. Door relaties met brouwerijen, speelautomaat exploitanten en diverse leveranciers van horecaproducten kunnen wij u van A tot Z begeleiden.

Als u uw bedrijf wilt verkopen dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking en om tevens samen uw bedrijf te bekijken. Vervolgens bespreken wij dan met u onze werkwijze en voorwaarden voor het verkopen van uw bedrijf.

Als wij uw bedrijf mogen verkopen maken wij foto’s en bepalen wij samen met u de waarde van uw bedrijf. Om tot de juiste waarde te komen bekijken wij met u verschillende aspecten  en lopende zaken van uw bedrijf.

Met deze documentatie leggen wij, voor ons interne gebruik, een dossier aan met de benodigde bescheiden zoals de winst- en verliesrekeningen, een inventarislijst, vergunningen, personeelscontracten, contracten met brouwerijen, leveranciers en/of speelautomaat exploitanten.

Vervolgens maken wij een verkooppresentatie en zetten wij uw bedrijf met deze uitgebreide presentatie op het internet. Indien gewenst kan dit op een discrete manier. Direct na de plaatsing op internet wordt uw bedrijf aangeboden aan diverse, bij ons ingeschreven, zoekende kandidaten.

Nadat u, in overleg met ons, met de potentiële koper overeenstemming heeft bereikt over de koopsom en de voorwaarden, wordt door ons een juridisch en bedrijfseconomisch verantwoorde koopovereenkomst opgesteld.

Indien dit door beide partijen (en eventuele adviseurs/accountants) bestudeerd en voor akkoord bevonden is, wordt overgegaan tot ondertekening hiervan.

Vervolgens zal op de overeengekomen datum de werkelijke overdracht van uw bedrijf plaatsvinden.
Gezamenlijk zal de  inventaris worden gecontroleerd en wordt alles op naam van koper gesteld. De uiteindelijke leveringsovereenkomst wordt ondertekend en zal de financiële afwikkeling plaats vinden.

Indien u meer informatie wenst over onze dienstverlening bij het kopen of verkopen van uw horecabedrijf dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Neemt u contact met ons op.